Jednací stůl MODULUS – prostorný a designový kus nábytku do vaší kanceláře nebo obývacího pokoje

Jednací stůl MODULUS je elegantním a moderním řešením, které zaručí prostor a pohodlí na Vašem pracovním místě. Je ideální nejen do kanceláře, ale jako praktický nábytek může najít uplatnění i v obývacím pokoji. Jednací stůl MODULUS se staví proti obvyklé neuctivosti, kdy pracovní stůl utonul v prostoru a ani se nedal nasytit potřebami uživatele. Naopak, tento model se stane dominantou prostoru a zároveň splní i ty nejnáročnější požadavky na využití pracovního místa.

Prostor i designové detaily

Díky jeho velikosti, rozměry jsou 2400×1200 mm, máte dostatek místa na všechny vaše pracovní potřeby. Pokud vám zrovna není po práci, můžete si na něm pohodlně rozložit noviny, knihu nebo k němu při­světovat a studovat pro Váš úspěšný život. Stůl satelitně drží čtyři nerezové nohy, které nejen praktickým způsobem drží stůl, ale zároveň mu dodávají pevnost a stabilitu. Připevňují se ke skrytému stříbrnému rámovi, jenž podtrhuje celkový design a vytváří harmonické celky.

Krásné barevné řešení zajišťuje dubové dřevo, které loží na pracovní plochu. Dřevěná struktura tvoří základ celkového vzhledu a splňuje tak nejen funkční, ale i estetické požadavky.

Spolehlivost a kvalita zpracování

Jednací stůl MODULUS je vyroben z kvalitních a pevných materiálů, které zaručí spolehlivost a dlouhou životnost. Konstrukce je složena z dřevěného rámu a ocelových částí, které jsou vrstveny speciálním lakem, chránícím je před poškozením a opotřebením.

Ačkoliv je stůl velký, jeho instalace je díky speciálnímu systému snadná a rychlá – montáž zvládnete sami, aniž byste potřebovali pomoc specialistů. Práce na stolici a vyzkoušení výhod tohoto designu jsou jednoduché a příjemné.

Závěr

Zkrátka, pokud jste našli kreativní a skutečné řešení, můžete si zakoupit Jednací stůl MODULUS. Skvěle padne do každého prostoru, splní všechny nároky na účinnost, pevnost a zároveň splní také požadavky na celkový design a vkus. Protože stůl může být také osobním miláčkem, je nutné počítat s trvanlivostí a spolehlivostí. Pokud chcete více informací o produktu, navštivte prosím https://www.sidonia.cz/produkt/jednaci-stul-modulus-2400m1200-mm-4-nohy-stribrny-ram-dub