Upravte svůj interiér s nástěnnou polici SONGMICS s kovovou konzolí ve hnědé barvě – nyní k dostání ve dvojici


Upravte svůj interiér s nástěnnou polici SONGMICS s kovovou konzolí ve hnědé barvě

Chcete přidat do svého domova něco nového a zajímavého? Co takhle přidat dekorativní polici, kterou můžete použít k vystavování vašich oblíbených suvenýrů, knih, rostlin a dalších předmětů?

Nyní k dostání ve dvojici

Tento produkt – nástěnná police SONGMICS s kovovou konzolí hnědé barvy – je rozhodně stojí za zvážení. Je k dostání ve dvojici, což vám nabízí různé možnosti kombinace do vašeho domova. Tyto police mají jednoduchý stylový design, přesto jsou funkční a ​​vhodné do každé místnosti nebo kdekoli potřebujete.

Kvalita těchto nástěnných poliček je vysoká, což dokazuje jejich nosnost 15 kg, což umožňuje ukládat i těžší předměty. Tyto police jsou vyráběny z železné konzoly a MDF (dřevotřísková deska se střední hustotou).

Nosnost 15 Kg umožňuje ukládat i těžší předměty

Rozměry těchto nástěnných polic jsou 60 x 20 x 32 cm (D x Š x V), což je ideální velikost pro každou místnost. Hmotnost každé police je 4,4 kg a nosnost každé police je 15 kg. To znamená, že můžete bez obav vystavovat i ty nejtěžší předměty, které máte v domácnosti.

Pokud hledáte kvalitní nástěnnou polici se stylovým designem a vysokou nosností, jsou tyto policové jednotky SONGMICS s kovovou konzolou hnědé barvy tou správnou volbou pro vás. Tyto police jsou k dispozici v černé i rustikální barvě.

Provést změnu ve vašem domově a přidat něco nového k dekoraci je snadné. S nástěnnou policí SONGMICS s kovovou konzolí získáte praktický a stylový prvek v místnosti, který vám umožní vytvořit ještě útulnější a pohodlnější prostor.

Zkrátka, toto lze považovat za produkt vynikající kvality za vynikající cenu.

Dodává se jako sada dvou poliček.

nástěnná polici SONGMICS s kovovou konzolí

Pro více informací si můžete prohlédnout produkt na nástěnná polici SONGMICS s kovovou konzolí na na-bytekted.cz