Nová konvice TESCOMA TEO TONE s vyluhovacími sítky a objemem 1.7 l v červeném designu

Znalci čaje si potrpí na kvalitu a příprava jejich oblíbeného nápoje je pokaždé malým rituálem. Proto není divu, že si velmi dávají pozor na kvalitu vody, teplotu a také na kvalitu konvice, kterou používají. Pro někoho není konvice pouhým pomocníkem, je to spíše společník na cestě za dokonalým šálkem čaje.

Značka TESCOMA známá svými skvělými kuchyňskými pomůckami přišla s novou konvicí TEO TONE, která rozhodně nezklame.

Konvice TEO s vyluhovacími sítky má k čaji skutečně vřelý vztah a poslouží jako jedinečný doplněk pro přípravu jakéhokoli sypaného i čerstvého čaje. Hluboké sítko je určeno pro vyluhování čerstvých mátových lístků, zázvoru, šípků, ovoce a dalších dobrot, extra jemné sítko pak hýčká všechny druhy sypaného čaje. Ať máte chuť na jakýkoli čaj, konvice TEO ho umí.

Konvice TEO má objem 1.7 l, takže si z ní připravíte dostatek čaje pro svou rodinu nebo hosty. A hned na první pohled zaujme svým moderním červeným designem, který bude skvěle ladit do každé kuchyně.

Dalším přínosem konvice TEO je možnost regulování teploty. Díky tomu si můžete připravit čaj přesně podle svých představ. Konvice má také funkci udržování teploty, takže si můžete svůj oblíbený nápoj vychutnat i po delší dobu.

Záruka 3 roky vás ujistí, že se můžete spolehnout na kvalitu a spolehlivost této konvice. Navíc se konvice velmi snadno čistí a je z ní možné nalít čaj bez kapaní díky speciálnímu výlijníku.

Nakupujte v BREGA.CZ

Pokud jste se rozhodli pro konvici TEO, můžete si ji pořídit na stránkách BREGA.CZ. Tyto profesionálové na kuchyňské vybavení vám zajistí rychlé doručení a bezproblémovou výměnu v případě reklamace.

Pořídit si kvalitní konvici na čaj je investicí do vašeho zdraví a pohody. Určitě neočekávejte okamžité zlepšení vašeho zdravotního stavu, ale můžete se těšit na dokonale připravené šálky čaje, které vám pomohou uvolnit se a vychutnat si každý moment.

Konvice TEO TONE

Konvice TEO TONE

Kvalitní konvice na čaj je důležitým krokem na cestě za dokonalým šálkem čaje. S konvicí TEO TONE od TESCOMA máte jistotu, že si váš oblíbený nápoj užijete ve své podstatě.